OVER ONS

De formule van Thunder Nutrition kwam tot stand nadat we zelf jarenlang supplementen hebben gebruikt, maar hier verbetermogelijkheden in zagen. We gingen op zoek naar supplementen die natuurlijk waren. Supplementen die geen dip zouden veroorzaken tijdens of na het sporten. Supplementen die van begin tot eind de beste resultaten zouden geven. 

Het was het begin van een interessante ontdekkingstocht. We zochten de beste ingrediënten en samenstellingen om het product dat we wilden gebruiken zelf te creëren. Het resultaat: de pre-workout, proteïne en multivitaminesupplementen van Thunder Nutrition.

Onze missie is het leveren van hoogwaardige natuurlijke supplementen waarmee jij jouw doelen kunt bereiken op een gezonde en natuurlijke wijze. Onze producten zijn uitvoerig getest en bestaan enkel uit de beste ingrediënten die je nodig hebt voor optimaal resultaat. De producten van Thunder Nutrition worden gemaakt op Nederlandse bodem en zijn uitvoerig getest. Wij begrijpen dat onze klanten enkel het beste in hun lijf willen en daarom zal men nooit schadelijke stoffen vinden in onze producten. Samen behalen we het beste resultaat!

WAAROM PLANTBASED / VEGAN?

Als sporter besteedt je veel tijd aan gezondheid en fitness. Je bent dag in dag uit bezig het maximale uit je lichaam te halen. Bovendien weet je als geen ander hoe belangrijk voeding is voor niet alleen je energie en de groei, maar ook het herstel van je lichaam. Toch zitten veel supplementen vol stoffen die je lichaam niet nodig heeft, of zelfs ongezond kunnen zijn. 

Wij geloven dat de meest gezonde supplementen volledig natuurlijk zijn. Daarom bestaan de producten van Thunder Nutrition enkel uit pure, 100% plantaardige ingrediënten. Deze 100% vegan supplementen zijn producten waar we zelf volledig achter staan. Waarom zou je niet dezelfde tijd en aandacht die je in het sporten en je lichaam stopt, ook in je voeding stoppen?

100% Natuurlijke producten geproduceerd in nederland

BEKIJK HIER ONZE PRODUCTEN

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarmee kan ik betalen bij het afrekenproces?

Op deze website kan je betalen met iDeal / Creditcard / Klarna.

Wat is de status van mijn bestelling?

Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden, ontvang je een verzendbevestiging met daarin een link om jouw pakket te volgen (een track-&-trace-code). Als je deze bevestiging nog niet hebt ontvangen dan is jouw bestelling nog niet verzonden.

Wanneer kan ik mijn pakket ontvangen?

Wij streven om bestellingen die op werkdagen voor 19:00 uur zijn geplaatst dezelfde dag te versturen. Bestellingen die zijn geplaatst op zaterdag of zondag voor 17:00 uur worden ook op dezelfde dag verstuurd. Bezorging wordt verzorgd door PostNL.

Ik heb besteld maar geen bevestiging gekregen?

Automatische e-mails zoals bestel- of verzendbevestigingen kunnen in je spamfolder terechtkomen. Controleer dus eerst deze map. Nog steeds geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen, wat nu?

Controleer eerst de track-&-trace-code. Blijkt het dat er iets mis is gegaan met de zending? Neem dan contact met ons op per e-mail. Mocht je het pakket niet meteen de volgende dag in huis hebben, kan het zo zijn dat PostNL vertraging heeft. Hier hebben wij helaas geen invloed op.

Heeft u een vraag / opmerking / toevoeging/ verbeterpunt? laat het ons weten!

Je feedback is altijd welkom. Neem contact met ons op via onze socials of stuur ons een e-mail. Wij zullen daar zo spoedig mogelijk op reageren.